Ajankohtaista

Ajankohtaisia uutisia

 • Ruotsalainen SatLab SLC RTK vastaanotin on yleisesti käytössä työmailla. Sitä käyttävät esim. kaapelikartoittajat, vesilaitosten asentajat ja tarkkaa paikannusta hyödyntävät GIS  mittaajat. Avoin rajapinta päätelaitteisiin ja käyttöjärjestelmiin antavat mahdollisuuden sovelluksissa käyttää nyt tarkkaa RTK paikannusta edullisesti ja nopeasti. SatLab asiakkaita ovat niin panostajat kuin jätevesikaivojen kuvaajatkin.

  Infrakit käyttäjät ovat myös ottaneet laitteen omakseen. Normaali tabletti / älypuhelin on helppo liittää SatLab vastaanottimeen käytettäessä vaikkapa KeyPro sovelluksia maastossa.

   

 • Päivitä GeoMax Zenith25Pro antennisi Galileo ja Beidou signaaleihin nyt !

  Galileo ja Beidou -satelliittijärjestelmät tukevat aikaisempia GPS ja Glonass -järjestelmiä lisäämällä satelliittien määrää ja signaalin saatavuutta peitteisessä maastossa. Tarkka RTK-mittaus on mahdollista nyt kerrostalojen välissä, metsiköissä, ym paikoissa, jossa aiemmin se on ollut mahdotonta tai hyvin hidasta. Kaikki GeoMax Zenith25Pro antennit voidaan päivittää vastaanottamaan uusia satelliittisignaaleja. Pyydä tarjous Geolaser Oy:ltä !
   
 • GeoMax on julkaissut uuden pc ohjelmiston GeoMax XPad Office Fusion. Se toimii tiedonsiirtona kaikille GeoMax kojeille ja maasto-ohjelmistoille (takymetrit, GNSS, XPad, skannerit). Uusien laitteiden mukana tulee perusosa XPad Office Fusion. Ohjelmistoa voi laajentaa X-TOPO, X-SCAN ja X-SCAN AUTOREGISTRATION ohjelmamoduleilla.
  Pyydä tarjous ja esittely !

 

Järjestämme seuraavan tapahtuman:

 

Käyttäjäpäivät 21.-22.1.2020

Käyttäjäpäivät Scandic Laajavuoressa 21.-22.1.2020,
Tilaisuuden ohjelma pdf-tiedostona tästä.

ilmoIttaudu mukaan joko matti.leinonen@geolaser.fi
tai olli.ikkala@mitlas.fi

 

 

 

Mittausalan töitä tarjolla

Geocom Oy etsii mittamiestä Lappeenrantaan.

Omaat muutaman vuoden työkokemuksen ja pystyt toimimaan itsenäisesti asiakkaittemme työmailla.
Saat meiltä käyttöösi Geomax-takymetri- sekä gps-mittalaitteet ja sekä Autocad- ja 3D-win ohjelmistot mittausaineistojen käsittelyyn sekä auton töiden hoitamisen. Työpöytäsi on toimistollamme Lappeenrannassa.

Arvostamme luotettavuutta, ammattimaista asennetta, kuvienlukutaitoa sekä itseohjautuvuutta.

Yhteydenotot :
Mika Arminen
Insinööritoimisto Geocom Oy
040-866 7824
geoinfo@geocom.fi

LogoGeocom_Oy_300x109px


Webdesign Oy Holo Solutions Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään.
Sivustoa päivitetty viimeksi 21.11.2019. Palaute web-masterille tästä.