Ohjelmistot

GeoMax GGO 3.0 
GeoMax X-PAD MPS Office
Carlson SurvCE3
 

GeoMax GGO Versio 3 

GGO3

GGO Versio 3 on erittäin suorituskykyinen  ja tukee kattavasti koko Geomax tuoteryhmää. Tämä mahdollistaa yhdistämään ja ylläpitämään GNSS-, takymetri- ja vaaitusdataa.

GGO Versio 3 on nyt myös yhteensopiva kaikkien Microsoft Windows 32- ja 64-bittisten versioiden kanssa.

GGO perustuu intuitiiviseen grafiseen käyttöliittymään, joka on nopea oppia ja käyttäjäystävällinen.  Kaikki data näytetään grafisesti, joka luo selkeän yleisnäkymän kyseiseen työhön. Valitsemalla mikä tahansa elementti, siihen liittyvä informaatio voidaan näyttää tai editoida.

Joustava Import ja Export, Tuonti ja Vienti

Data voidaan suoraan siirtää Geomax instrumenteista käyttämällä GGO:n Data Exchange Manageria. Joustava ASCII  -datan vienti mahdollistaa tiedostojen luonnin missä tahansa formaatissa.

Koordinaattimuunnokset

GGO sisältää laajat koordinaattien muokkaus mahdollisuudet ja muunnokset paikallisiin koordinaattijärjestelmiin. Käyttämällä geoidimalleja, GNSS:lla mitatut ellipsoidikorkeudet voidaan muuntaa ortometrisiksi.

GNSS jälkilaskenta

Raakadata voidaan tuoda kaiken tyyppisistä GNSS sensoreista GGO:hon. Jälkilaskenta moduli mahdollistaa käyttäjälleen laajennetun mahdollisuuden laskentaan.  Laskennan loppuraportit antavat yksityiskohtaisen informaation prosessista ja saavutetuista tarkkuuksista.

Verkkotasoitus

Data useista mittauskojeista voidaan yhdistää ja tasoittaa maksimi tarkkuuden ja luotettavuuden saavuttamiseksi. Tasoitusmodulia voidaan käyttää 3D GNSS verkoissa, 2D jonotasoituksissa, tai 1D vaaitustasoituksissa. Verkkotasoitus täydentää mittaustyön täydellisesti.

[Sivun alkuun]

 

Carlson SurvCE

CarlsonSurvCE

[Sivun alkuun]

 

X-PAD MPS Office 

GeoMax_XPad_MPS

Lataa tuotteen esite pdf-tiedostona

  • suomenkielinen (8 sivuinen, n 785 kt) tästä
Multi Positioning Software

Valitse uusi ohjelmakonsepti, joka prosessoi kaikkia mahdollisia kartoitustapoja. Siinä voidaan käsitellä: laskennat, pistepilvien yhdisteleminen, keilausdatan hallinta ja valokuvat, ja lisäksi kartoituksessa tarvittavat piirto-ominaisuudet. Helposti ja tehokkaasti kaikki samassa sovelluksessa!

GeoMax on julkaissut uuden pc ohjelmiston GeoMax XPad Office Fusion. Se toimii tiedonsiirtona kaikille GeoMax kojeille ja maasto-ohjelmistoille (takymetrit, GNSS, XPad, skannerit). Uusien laitteiden mukana tulee perusosa XPad Office Fusion. Ohjelmistoa voi laajentaa X-TOPO, X-SCAN ja X-SCAN AUTOREGISTRATION ohjelmamoduleilla.

Pyydä tarjous ja esittely !

[Sivun alkuun]


Webdesign Oy Holo Solutions Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään.
Sivustoa päivitetty viimeksi 2.2.2018. Palaute web-masterille tästä.